Villmarka er eit resultat av eit langt jaktliv med opplevelsar. Resultatet er samla og presentert her. Dette er ein av dei største private samlingar i Noreg.

Når ein sler opp dørane på dette huset, bygd i tradisjonell byggestil med stein og urskogpanel, finn ein at trevirket er brukt som interiør i bygget.Her vert ein møtt av eit vell av sanseinntrykk frå det kalde Sibir til dei varme, langstrekte savanner i Afrika.


Innafor er blandingen mellom skandinavisk design og ei varm og lun jakthytte smakfullt fletta saman.

Her byr ein komplett bar og gode sitjeplassar gjestene til å finne seg godt til rette medan ein kan la augene vandre rundt i det luftige lokalet Kven veit, kanskje finn du det minste rovdyret i Noreg eller verdens nest største krokodille som er teken i Namibia.Villmarka er hjertebarnet til Per Steinar Melås, det er også derfor att Villmarka ligger et steinkast fra hans private bolig, på den måte kan han på lik linje med gjestene gå rundt og memorere over et fantastisk rikt jaktliv. Treffer du han, så husk å spør inn til trofeene, for det ligger helt fantastiske historier bak hvert trofe.

Men trofeene er ikke det eneste hjertebarn i Villmarka, hele 800 kvm fordelt på to etasjer, er smakfullt innrettet med ting, brukte ting. Villmarka har nemlig en dobbelt funksjon og det er å støtte hjelpeorganisasjonen Barnehjelp Afrika og dette gjørs, utover innsamlinger, via bruksbutikken som sømløst er integrert i Villmarka. All inntekt fra bruktsbutikken går ubeskåret over til Barnehjelp Afrika.     Villmarka er eigd og bygd av Per Steinar Melås og representerer ein livslang draum som han så gjerne vil dele med andre. Eit langt jaktliv, god drikke og ikkje minst hjelpearbeidet for foreldrelause born i Afrika.